15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liderul ţărăniştilor Marian Popa acuză faptul că una dintre fiicele liberalului Marius Stan a obţinut o locuinţă din fondul locativ al municipalităţii, destinat cazurilor sociale, iar ulterior locuinţa ar fi fost chiar vândută de fiica liberalului aspirant la fotoliul de primar. Popa îi recomandă lui Marius Stan să cumpere o locuinţă pe care să o doneze municipalităţii, ca un gest de compensare. Popa a precizat: „Mi se pare incorect ca tu, care ai vilă cu etaj, să ai şi locuinţă socială, pe care să o mai şi vinzi după aceea”.
Þărănistul presupune chiar că este foarte posibil ca edilul şef să nici nu fie la curent cu tărăşenia, ci totul să fie un aranjament al aparatului din Primărie, pe documentul de repartizare a locuinţei respective fiind prezente semnăturile câtorva persoane influente din instituţie: „Pătruţă de la Oficiul Juridic, doamna Stamate...”, pe aceasta din urmă Popa denumind-o „primarul oraşului”.
Tentativele de a obţine un punct de vedere de la Marius Stan au eşuat. Liberalul nu a răspuns încercărilor noastre repetate de a-l contacta, probabil că era prins cu vizita la Galaţi a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, eveniment ce s-a desfăşurat fără invitaţia adresată presei gălăţene ori a corespondenţilor locali ai presei centrale, iar noi am avut curtoazia de a nu da buzna acolo unde nu am fost invitaţi, conform regulilor civilizate de comportament într-o societate normală. Reamintim cititorilor că şi la lansarea candidaţilor USL de la Galaţi, din 1 mai, cei doi lideri naţionali USL care au venit în oraşul nostru, Crin Antonescu (PNL) şi Daniel Constantin (PC) au fost efectiv smulşi dintre jurnalişti când aceştia au vrut să discute cu ei.

Articole înrudite