14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sezonul intern la futsal se va încheia astăzi. Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui finala Cupei României care va opune formaţiile United Galaţi şi City us Tg. Mureş. Este a doua finală pentru băieţii lui David Asandei, care săptămâna trecut au pierdut dramat medaliile de bronz în faţa celor de la ACS Odorheiul Secuiesc.
„Pe ultima sută de metri am reuşit să-l recuperăm pe Moldoveanu dar vor absenta în continuare Bâgu şi Cojoc. De-asemenea, Popliacă nu este complet refăcut dar va juca. Nu trebuie să uităm că vom avea în faţă Naţionala României, este clar că pornim cu şansa a doua dar vom încerca să jucăm cât mai bine, vrem să onorăm competiţia şi să obţinem un rezultat cât mai bun. Cu lotul complet, ţinând cont şi de faptul că finala se dispută pentru prima oară pe teren neutru, am fi putut spera la mai mult, dar chiar şi aşa, în condiţii date, ne vom bate până la capăt şi vom lupta să detonăm bomba. Am avut un sezon bun, cu un buget la limita subzistenţei, am reuşit să ne menţinem în partea superioară a clasamentului”, ne-a declarat antrenorul David Asandei.
Lotul cu care United abordează finala Cupei este: Toniţa, Tănăsilă - Grecu, Ivan, Moldoveanu, Apostol, Popliacă, Dodan, Lupu, Buleandră, Tudose, Dima. Partida se va disputa de la ora 19.45 şi va putea fi urmărită pe canalul Digisport 2.


Articole înrudite