20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi vor să încheie anul cu un rezultat pozitiv
Handbalistele de la CSM Galaţi vor să încheie anul cu un rezultat pozitiv

Liga Florilor MOL programează miercuri şi joi partidele celei de-a şasea etape, ultima din anul 2020. Handbalistele de la CSM Galaţi vor întâlni în sala Polivalentă din Capitală joi, de la ora 15.45 pe SCM Craiova.
Fetele antrenate de Alexandrina Soare s-au pregătit foarte bine în ultima perioadă, aşteaptă cu emoţii rezultatele testelor Covid-19 pe care le-au efectuat marţi şi sunt hotărâte să obţină un rezultat pozitiv pe teren. Echipa craioveană se confruntă cu o criză de efectiv după ce 11 jucătoare au fost testate pozitiv la revenirea de la turneul precedent de la Sf. Gheorghe şi cu siguranţă nu se va putea prezenta cu cea mai bună garnitură.
„Plecăm la drum montate şi indiferent cu ce lot se va prezenta Craiova , o să tratăm meciul cu mare atenţie ca în final să obţinem cele 3 puncte de care avem mare nevoie”, ne-a declarat Emilia Anghel, unul din portarii formaţiei gălăţene. După prime cinci etape care s-au disputat în Liga Florilor, CSM Galaţi se poziţionează pe locul 12 cu 3 puncte.

Sursa foto: Sabin Malisevschi


Articole înrudite