09 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul îşi păstrează invincibilitatea în amicale
Oţelul îşi păstrează invincibilitatea în amicale

SC Oţelul a susţinut duminică cel de-al treilea amical în cantonamentul din Austria şi a întâlnit cel mai puternic adversar, NK Maribor, care a ocupat locul 3 în campionatul Sloveniei şi va juca în preliminariile Conference League.
Roş-alb-albaştrii au jucat bine, şi-au creat ocazii de gol, nu au reuşit să marcheze, dar nici nu au primit gol şi partida s-a terminat nedecis, cu o remiză albă. „M-au mulţumit astăzi jocul şi atitudinea echipei, chiar dacă rezultatul trebuia să fie altul. Consider că am fost echipa mai bună, trebuia să marcăm, nu am reuşit, dar am circumstanţe atenuante, pentru că echipa este puţin obosită, nu este lucidă în faţa porţii. Am întâlnit un adversar bun, care joacă în Conference League, cu calitate, dar noi am fost superiori la capitolul ocazii. Aşa cum am mai spus, doresc să fac o echipă competitivă pentru Superligă, au venit doi jucători noi şi vor mai veni cel puţin încă doi în perioada următoare”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.
Scor final: 0-0. Oţelul a început în formula: Stoian - Rus, Zivulic, Yabre, Zhelev - Lopez, Cisotti (C), Gaitan - Pop, Dimitrov, Ursu. Au mai evoluat: Ghiocel, Adăscăliţei, Panait, Farcaş, Neagu, Jardan, Gorovei, Bodişteanu, Fatai, Nica. Ultimul amical înainte de revenirea acasă este programat miercuri, 5 iulie, cu Vojvodina Novi Sad, locul 5 în prima ligă din Serbia.


Articole înrudite