18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Showtime îi dă lui Bute 10 milioane de dolari
Showtime îi dă lui Bute 10 milioane de dolari

Campionul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, mai are contract cu Showtime pentru un singur meci, din cele trei contractate pentru şase milioane de euro. Showtime îi oferă lui Bute o nouă înţelegere, de 10 milioane de dolari pentru trei partide.
Pe 1 decembrie, Bute va primi cetăţenia canadiană şi va putea boxa fara probleme în Statele Unite ale Americii, iar contractul cu Showtime îl poate ajuta în acest sens. Conform ziarului Naţional, presa americană speculează că puternicul trust media pune la bătaie o nouă ofertă pentru român: 10 milioane de dolari, cu patru mai multe decât actualul angajament, pentru trei gale: câte trei milioane de dolari pentru primele două meciuri şi patru milioane de dolari pentru ultimul. Reprezentanţii diviziei Sport din cadrul Showtime vor organiza o conferinţă de presă cu Lucian Bute pe 16 octombrie, la Atlantic City (cu o zi înaintea finalei SuperSix), în cadrul căreia îşi vor face publice intenţiile.
HBO, rivalul media al Showtime, poate înainta o ofertă mai bună, dar pune o singură condiţie: Bute trebuie să urce în categorie, pentru a boxa cu Jean Pascal şi Chad Dawson.


Articole înrudite