15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liga I la futsal a luat o pauză şi a lăsat loc partidelor din faza optimilor de finală a Cupei României. Finalista ultimei ediţii, United, a jucat în deplasare cu CSMS Iaşi. Abia coborâţi din microbuz, băieţii lui David Asandei au fost surprinşi de replica curajoasă dată de ieşeni şi, până să se dezmeticească, tabela indica un neverosimil 3-0 pentru gazde. A fost un simplu foc de paie pentru că gălăţenii şi-au valorificat experienţa superioară, au egalat până la pauză iar în partea a doua s-au desprins decisiv.
„Am ajuns cu puţin timp înainte de fluierul de start şi s-a resimţit o stare de oboseală. Iaşiul are o echipă bună, ambiţioasă, care ne-a pus probleme în primele 10 minute. Un joc important, pe care, deşi am ratat 10 ocazii incredibile, l-am terminat cu bine datorită experienţei superioare”, ne-a declarat antrenorul David Asandei.
Rezultat final: CSMS Iaşi - United 4-6 (3-3). Golurile gălăţenilor au fost marcate de: Grecu (3), Cojoc (2) şi Pleşu. Lotul folosit: Toniţă, Iancu - Cojoc, Grecu, Pleşu, Ivan, Popliacă, Bâgu, Apostol. Nu au făcut deplasarea în capitala Moldovei: Gherman, plecat în Olanda la Campionatele Mondiale Universitare, şi Dima, accidentat.


Articole înrudite