12 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Noi licitaţii pentru locuri de parcare din 6 cartiere gălăţene
Noi licitaţii pentru locuri de parcare din 6 cartiere gălăţene

Primăria municipiului Galaţi informează că zilele de 03.10.2023 şi 04.10.2023 vor avea loc sesiunile de licitaţie pentru alocarea locurilor de parcare din Mazepa I - zona 16A, 19A, Mazepa II - zona 15 A, Ţiglina I - zona 9C, Ţiglina II - zona 10A, 10B, Micro 18 - zona 4A, 4B, 4C, 4D şi Micro 21 - zona 1A 1B, 1C, din parcările de domiciliu/reşedinţă!

Tabelul privind zilele şi orele la care sunt programate sesiunile de licitaţie este publicat pe site-ul primariagalati.ro, secţiunea „Anunţuri parcări reşedinţă”.

Participanţii au obligaţia de a se prezenta cu următoarele documente: carte de identitate în original şi procură în formă autentică (în cazul reprezentanţilor legali).

! Menţionăm faptul că persoanele care nu se prezintă la data şi ora la care a fost anunţată procedura de licitaţie pierd dreptul de a beneficia de unul dintre locurile licitate, transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

De asemenea, Primăria municipiului Galaţi informează că a publicat pe site procesul-verbal de alocare a locurilor de parcare din parcările de domiciliu/reşedinţă, întocmit în data de 28.09.2023, ca urmare a şedinţelor de licitaţie publică deschisă cu strigare. Este vorba despre şedinţele de licitaţie ce s-au desfăşurat la sediul Primăriei municipiului Galaţi din strada Domnească, nr. 54, în perioada 15 - 25.09.2023. Procesul verbal poate fi consultat pe site-ul primariagalati.ro, secţiunea „Anunţuri parcări reşedinţă”.

Articole similare: Galaţi: Cereri admise pentru locuri de parcare din 3 cartiere. Dată limită pentru plata abonamentului!


Articole înrudite