18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada vrea să rescrie istoria şi să se califice pentru Final Four-ul CEV Cup
CSM Arcada vrea să rescrie istoria şi să se califice pentru Final Four-ul CEV Cup

Marţi, 8 februarie, de la ora 18.00, în sala Polivalentă Dunărea se va juca manşa retur din sferturile de finală CEV Cup dintre CSM Arcada Galaţi şi PGE Skra Belchatow. Polonezii, care au învins dramatic în tur cu 3-2, au ajuns la Galaţi luni după prânz, iar seara au efectuat antrenamentul oficial. De partea cealaltă, campioana României şi-a intensificat antrenamentele după ce meciul din campionat de sâmbătă a fost amânat, atmosfera în lot este foarte bună, iar cuvântul de ordine de pe buzele tuturor este CALIFICAREA.
„Suntem bucuroşi pentru jocul prestat în Polonia, iar punctul luat ne oferă şanse  reale de calificare marţi în faţa publicului nostru. Ne dorim în primul rând să avem o evoluţie  bună şi cu siguranţă vrem să ne calificăm. Am demonstrat că putem câştiga împotriva oricărui adversar. Diferenţa se va face, ca la toate partidele importante, în primul rând  la starea de joc, starea emoţională a fiecărui jucător şi la micile detalii”, a declarat antrenorul de la CSM Arcada, Sergiu Stancu.
La rândul său, Marian Bala, desemnat cel mai bun voleibalist român în 2021, ne-a spus: „Meciul de marţi va fi unul foarte greu, întâlnim o echipă puternică, cu jucători de valoare, dar cum am spus şi înainte de deplasarea în Polonia, nu ne este frică de nicio echipă indiferent din ce ţară este, şi asta cred că am demonstrat în meciul tur. Nu lăsăm capul jos, avem şanse de calificare, suntem hotărâţi să câştigăm şi sper că ajutaţi de minunatul public gălăţean să facem o surpriză plăcută”.
CSM Arcada are ca variante de calificare victorii cu 3-0 şi 3-1. În cazul în care se impun cu 3-2 se va disputa „golden set”. Lotul de jucători: Teleleu, Raic, Talpă, Butnaru, Darlaczi, Rangel, Toro, Magdaş, Sestan, Bala, Raţă, Cristudor, Kantor, Sobirov.Partida va fi arbitrată de: Ilaria Vagni - Italia şi Gyula Tilmann - Ungaria.  Preţul biletului de intrare va fi 10 lei.
Accesul la acest eveniment va fi permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-zi, ulterioară infectării cu virusului SRS-CoV-2.

Sursa foto: CS Arcada facebook


Articole înrudite